close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
Česta pitanja

1. Što je HBO?
2. Što su HBO 2 i HBO 3?
3. Što je Cinemax?
4. Što je HBO On Demand?
5. Što je HBO HD?
6. Jesu li HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 također dostupni u visokoj razlučivosti (HD)?
7. Kada će HD kanali biti dostupni kod mog operatora?
8. Što je HBO GO?
9. Kada će HBO GO biti dostupan kod mog operatora?
10. Prikazujete li neke filmske naslove u 3D tehnici?
11. Kako mogu pratiti HBO kanale?
12. Što ako moj operater nema HBO kanale u ponudi?
13. Kod kojih je operatera dostupan HBO?
14. Kako mogu saznati koji su mi operateri dostupni?
15. Mogu li pratiti HBO kanale putem satelita?
16. Što dobivam pretplatom na HBO?
17. Koliko iznosi pretplata na HBO kanale?
18. Kako se mogu pretplatiti na HBO kanale?
19. Mogu li se pretplatiti samo na HBO, bez osnovnog paketa?
20. Zašto se filmovi ponavljaju?
21. Treba mi više informacija, kako vas mogu kontaktirati?

Što je HBO?

HBO je najpoznatiji svjetski filmski kanal koji Vam svaki mjesec donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivane megapopularne serije, koncerte, ekskluzivne događaje te kontroverzne dokumentarce. HBO program emitira 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i ne sadrži reklame.

Što su HBO 2 i HBO 3?

HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi širok izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. Tijekom dana najmlađi će uživati u obiteljskim filmovima i dječjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO 3 je potpuno novi kanal, posvećen serijama u udarnom terminu. Uživajte u kultnim serijama koje su redefinirale žanr i postale dio kulture, ili zajedno s milijunima gledatelja pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvaliteti i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije. Program upotpunjavaju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tijekom dana ili u kasnim večernjm terminima.

Što je Cinemax?

Cinemax je filmski program koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. To je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na klasike, kultne filmove, međunarodne i europske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Cinemax emitira 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i ne sadrži reklame.

Što je HBO On Demand?

HBO On Demand je usluga videa na zahtjev koja pretplatnicima omogućuje da sami biraju kada žele pogledati najbolje sadržaje s HBO-a, koliko god puta žele, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. HBO On Demand svaki mjesec nudi minimalno 120 sati hit filmova i najboljih serija kojima pretplatnici imaju neograničen pristup tijekom tog vremenskog perioda, a novi naslovi dodaju se svakog ponedjeljka.

Što je HBO HD?

HBO HD je tv kanal iz HBO obitelji koji prikazuje identičan program kao i HBO, ali u visokoj razlučivosti (HD) i u Dolby Digital 5.1 kvaliteti zvuka.  HBO HD je također u cijelosti lokaliziran na hrvatski jezik.

Jesu li HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 također dostupni u visokoj razlučivosti (HD)?

Sva četiri naša kanala su dostupna u visokoj razlučivosti i u cijelosti lokalizirana na hrvatski jezik.

Kada će HD kanali biti dostupni kod mog operatora?

Naš cilj je omogućiti da naši HD kanali budu dostupni svim HBO pretplatnicima, kod svih operatora. Za uvođenje naših HD kanala operator treba ispuniti minimalne poslovne i tehničke preduvjete. Predlažemo da kontaktirate svog operatora i upitate za mogućnost uvođenja HBO HD kanala.

Što je HBO GO?

HBO GO je internet usluga videa na zahtjev (SVOD) dostupna pretplatnicima HBO-a koji imaju širokopojasnu vezu prema Internetu. HBO GO pretplatnicima nudi 2800 naslova; najbolje filmove, najnovije serije, HBO originalnu produkciju, dokumentarne filmove, koncerte i kultne HBO serije. Sve to dostupno je na vašim prijenosnim računalima, iPhoneu, iPadu ili Android telefonima, tabletima te određenim modelima Samsung i LG Smart televizora, bilo kad, bilo gdje i koliko god puta to poželite - 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Sadržaj na HBO GO-u osvježava se nekoliko puta tjedno. Pritom se najstariji naslovi uklanjaju, a na njihovo mjesto dolaze novi. Većina HBO originalne produkcije je dostupna trajno, bez vremenskog ograničenja. Uz svaki programski sadržaj možete pronaći i datum do kojeg je navedeni dostupan na HBO GO-u.

Kada će HBO GO biti dostupan kod mog operatora?

Naš cilj je omogućiti da usluga HBO GO bude dostupna svim HBO pretplatnicima, kod svih operatora. Za uvođenje HBO GO usluge operator treba ispuniti minimalne poslovne i tehničke preduvjete. Predlažemo da kontaktirate svog operatora i pitate za mogućnost uvođenja usluge HBO GO.

Prikazujete li neke filmske naslove u 3D tehnici?

Iako neki filmovi koje prikazujemo na našim kanalima u svom nazivu imaju dodatak "3D", sve filmske naslove prikazujemo isključivo u 2D tehnici.

Kako mogu pratiti HBO kanale?

HBO je dostupan korisnicima kabelskih, IPTV i satelitskih platformi u Hrvatskoj. Molimo, upitajte svog operatera za mogućnost pretplate na HBO kanale.

Što ako moj operater nema HBO kanale u ponudi?

Predlažemo da kontaktirate svog operatera i upitate za mogućnost uvođenja HBO kanala.

Kod kojih je operatera dostupan HBO?

Kliknite ovdje za više informacija

Kako mogu saznati koji su mi operateri dostupni?

Molimo posjetite web stranice operatera kako biste provjerili jesu li njihove usluge dostupne i na vašoj lokaciji.

Mogu li pratiti HBO kanale putem satelita?

HBO kanale moguće je pratiti i putem satelita. Molimo kliknite ovdje za više informacija.

Što dobivam pretplatom na HBO?

Dobivate 24 sata filmskog programa dnevno, sedam dana u tjednu. Svi filmovi na HBO-u su prevedeni na hrvatski jezik. Na HBO-u nema reklama, a filmovi počinju i završavaju na vrijeme. HBO će svakog mjeseca na vaše male ekrane dovesti 20 premijernih naslova. Ukupno ćete mjesečno moći pogledati oko 150 filmova. Svi HBO pretplatnici mogu pratiti i HBO 2 i HBO 3 bez dodatne naknade. Dakle, moći ćete uživati uz dva programa, HBO 2 i HBO 3, za istu cijenu pretplate.

Koliko iznosi pretplata na HBO kanale?

Cijena HBO programa temelji se na cijeni dvije kino ulaznice, a točan iznos možete saznati od vašeg pružatelja usluga.

Kako se mogu pretplatiti na HBO kanale?

Pretplatu na HBO ostvarujete potpisom ugovora s vašim kabelskim, IPTV ili satelitskim operaterom.

Mogu li se pretplatiti samo na HBO, bez osnovnog paketa?

Za više informacija molimo kontaktirajte svog operatera.

Zašto se filmovi ponavljaju?

Zašto reprize? HBO nije televizija, već filmski kanal i kao takav se trudi omogućiti gledateljima da vide većinu filmova koje žele, u terminu koji im najviše odgovara. Cilj HBO-a je približiti se potrebama gledatelja koji većinom osim gledanja televizije imaju i jako puno drugih obveza (posao, obitelj, druženje s prijateljima). Zamislite da želite pogledati film koji vas zanima, a baš tu večer imate drugi dogovor. HBO vam omogućuje da gledanje televizije podredite svojim potrebama. Stoga o HBO-u razmišljajte kao o magazinu - pogledajte tjedni raspored i odlučite što želite pogledati i koji dan to želite napraviti.

Treba mi više informacija, kako vas mogu kontaktirati?

Ukoliko nam želite postaviti pitanje, kliknite ovdje. Odgovorit ćemo na Vaš upit u najkraćem mogućem roku.

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.